Hívő, keresztyén családban született Budapesten. 47 éve szolgál az óvodai szakterületen. 1975-ben érettségizett Leővey Klára Közgazdasági Szakközépiskolában. 1979-ben a Budapesti Tanítóképző Főiskola Óvónői szakán szerezte óvodapedagógusi képesítését. 1997-ben a Budapesti Tanítóképző Főiskola Óvodai Menedzser szakon, 2005-ben a Tessedik Sámuel Főiskola Pedagógiai Karán az Óvodai szakértői szakon szakvizsgázott.

Óvodapedagógusként dolgozott 1975-1998-ig a XIX. kerület Karinthy utcai Napköziotthonos óvodában.1998-2015 között a Budapest-Budafoki Református Egyházközség fenntartásában a Halacska Református Óvoda vezetői feladatait látta el. Munkája során szükségét érezte, hogy a Református Óvodák munkáját segítse. Ennek érdekében 1999-től a Református Óvodák munkaközösségének vezetője volt. Szakértői, szaktanácsadói feladatok ellátásával támogatta az óvodák szakmai, és lelki közösségét.

2015-től pedagógiai előadói munkakörben, óvodai szakértőként, szaktanácsadóként dolgozott az EPSZTI-nél.

2019 szeptemberétől Pedagógiai előadói munkakörben, óvodai szakértőként, szaktanácsadóként dolgozik a Református Pedagógiai Intézetben. Célja az RPI munkatársaként a református nevelés-oktatás céljait, feladatait, képviselje olyan formában, hogy az intézmények érezzék, hogy az intézet mellettük van, számíthatnak a támogatásukra. Férjével, két lányával, (gyógytornász, és gyógypedagógus) és öt unokájával élnek boldog családi életet.