A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Kötelező maszkviselés az RPI rendezvényein

Figyelembe véve a Magyar Tudományos Akadémia 2021. október 11-én kelt állásfoglalását, amely szerint „zárt térben, rendezvényeken, tömegközlekedési eszközökön mindenki viseljen az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkot! Amikor csak lehetséges, tartson megfelelő távolságot másoktól, és gyakran fertőtlenítse a kezét!”, a Református Pedagógiai Intézet (RPI) igazgatója 2021. otóber 18-ától az Intézet által szervezett kontakt rendezvényeken a COVID-19-járvány negyedik hullámának megfékezése érdekében az alábbi egészségvédelmi intézkedéseket rendelte el:

  1. Az RPI rendezvényeit kizárólag fertőző betegségben nem szenvedő, munkaképes és egészséges, koronavírus megbetegedés tüneteit sem mutató személy látogathatja.
  2. Az RPI által szervezett, zárt térben megrendezésre kerülő kontakt rendezvényeken a szervezők, résztvevők és előadók számára a szájat és orrot eltakaró maszk viselése a rendezvény teljes időtartama alatt kötelező! Kivétel ez alól az éppen előadást tartó, vagy nyilvánosan megszólaló személy, előadása/megszólalása időtartama alatt.
  3. A rendezvények előtt és a szünetekben a lehetőségek keretei között szellőztetni szükséges.
  4. A zárt térben megszervezett rendezvényeken a lehetőségek korlátai között törekedni kell arra, hogy a résztvevők egymástól biztonságos távolságot tudjanak tartani.
  5. A catering szolgáltatást úgy kell megszervezni, hogy a résztvevők az élelmet és italt lehetőleg előre csomagolva, a regisztrációnál megkaphassák, ezzel is elkerülve a szünetekben a sorbanállást.
  6. Az RPI minden rendezvényén a szervezők a regisztrációnál kézfertőtlenítési lehetőséget biztosítanak.
  7. Az előadói pulpitust, asztalt az előadások között a szervezőknek fertőtlenítenie kell.
  8. Fentiekről – különös tekintettel a 2. pontra – a rendezvények meghirdetésekor a résztvevőket előzetesen tájékoztatni kell.

 

Kérjük kedves Partnereinket, hogy a rendezvénykre ennek megfelelően az orrot és a szájat eltakaró maszkban érkezzenek! Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

VIGYÁZ(Z)UNK EGYMÁSRA!