A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Igényfelmérés térítésmentes képzésekről

Az ECARO/PCA2022113 projekt keretében a Református Pedagógiai Intézet lehetőséget kapott 5 és 8 órás (1 napos) pedagógus-továbbképzések térítésmentes megszervezésére. A képzések minél hatékonyabb megszervezése érdekében előzetes igényfelmérést végzünk, hogy a 2023. május--2023. november közötti időszakban mikor, hol, milyen tematikájú képzéseket hirdessünk meg az iskoláknak.

A képzéseken a résztvevők számára cateringet biztosítunk. Azoknak az intézményeknek, amelyek nevelőtestületi képzéseket rendelnek meg, a térítésmentes képzésen és a catering biztosításán kívül igény szerint finanszírozni tudjuk a terembérleti díjat is. A képzések résztvevői részvételi igazolást kaphatnak, mely beszámítható a pedagógus-továbbképzés teljesítésébe. (A 277/1997. Kormányrendelet értelmében: a pedagógusok 7 évenként kötelező 120 órás továbbképzésének 25 %-a legalább 5 órás, nem akkreditált képzések keretében is teljesíthető.)

Kérjük, hogy az ITT LETÖLTHETŐ KÉRDŐÍV kitöltésével segítsék tervező munkánkat! 

A konkrét igények megfogalmazására, a jelen kérdőív összesítése után közzétett ajánlatból lesz lehetőség. Egy pedagógus/munkaközösség/nevelőtestület több képzést is igényelhet. 

A projekt 2023. május 15-től november 30-ig megvalósított képzésekre terjed ki. 

Jelen igényfelmérő kérdőív kitöltési határideje: 2023. március 10.