A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Gyászhír

Mély megrendüléssel, de Isten akaratában megnyugodva kaptuk a megdöbbentő hírt, hogy Kovács Zsuzsanna mesterpedagógus szaktanácsadó kolléganőnk örökre hazatért. Derűs személyisége, sokoldalú kreativitása, szakmai igényessége, testvéri lelkülete pótolhatatlan űrt hagyott maga után szakmai közösségünkben. Emlékét kegyelettel őrizzük, szaktanácsadói tevékenységünkben igyekszünk méltóvá válni személyes példájához.

"Szárnyra kelnek, mint a sasok..." Országjáró konferenciák 2022 augusztusában

A Református Pedagógiai Intézet országos konferenciasorozatot szervez „Szárnyra kelnek, mint a sasok…” - Reziliencia a pedagóguspályán, rezilienciára nevelés témakörben, 2022 augusztusában Debrecenben és Budapesten.A konferenciákon pedagógus kollégáink lelki ellenállóképességét igyekszünk megerősíteni és támogatni. Célunk, hogy a résztvevő református pedagógus közösséget megismertessük a tanításhoz szükséges reziliens látásmóddal.

PÁLYÁZAT a 2022/2023-as tanév református versenyeinek támogatására

A Református Pedagógiai Intézet fontos feladatának tekinti, hogy a református fenntartású intézmények munkáját minden téren és magas szakmai színvonalon segítse. A folyamatos tájékoztatáson, a szakmai konferenciák szervezésén, az aktuális feladatok megoldásának segítésén túl a református tanulók számára meghirdetett versenyekkel kapcsolatos munkát is igyekszünk megkönnyíteni.