A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Bázisintézményi pályázat

A Református Pedagógiai Intézet kiemelten fontosnak tartja a református köznevelési intézményrendszer hálózatosodását, a rendszerben fellelhető szakmai jó gyakorlatok felismerését, gondozását és megosztását, így a soron következő tanévre is meghirdeti Bázis- és Kiemelt Bázisintézményi pályázatát.

Pályázatunkat szeretettel ajánljuk az Intézményvezető Testvérek szíves figyelmébe!

A benyújtás határideje:2020. március 20. (péntek)

BETT 2020, London

Munkatársaink idén is meglátogatták a világ egyik legszínvonalasabb oktatástechnológiai kiállítását, a londoni BETT Show-t. A sok érdekesség és újdonság között különösen jó volt látni a Hernádnémeti Református Általános Iskola nyelvtanárának jó gyakorlatát a magyar oktatástechnológiai start-upok között! Gratulálunk, Let's Go Learning! Képünkön az RPI delegációja.Egy rövid hangulatkép (videó) a show-ról

TELTHÁZ!

Kedves Érdeklődők!

Minden előzetes várakozásunkat felülmúlva Értékorientált vezetés továbbképzésünk meghirdetett 18 helye kb. fél nap alatt betelt.

A márciusi kurzusra már nem tudunk jelentkezéseket elfogadni.

Keressük a lehetőséget, hogy a képzést ősszel is meghirdessük, kérjük, továbbra is figyeljék híradásainkat programjainkról, rendezvényeinkről – addig is türelmüket kérjük.