A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó
Generációs kihívások, kommunikációs válaszok a köznevelésben - Akkreditált pedagógus-továbbképzés

A program tartalmának rövid ismertetése: Célunk, hogy a képzésben résztvevők megismerjék az intézményekben, közösségekben, köznevelésben jelen lévő generációk jellemzőit, sajátosságait, ezáltal rálássanak és értelmezzék a generációk közötti kommunikációs nehézségeket, és eszközöket találjanak a generációk különbözőségéből fakadó konfliktusok kezelésére.

A képzés további célja, hogy fejlődjön a résztvevők empátiája, asszertivitása, kommunikációja és konfliktuskezelési stratégiája, illetve képessé váljanak az „én-márka” tudatos formálására.

A program sajátossága, hogy a tananyagba önismeret-fejlesztési (irodalomterápiás) foglalkozások is beépítésre kerültek, melyek alapvető célja, hogy a kulcstémák saját-élményű csoportfoglalkozás keretében is feldolgozásra kerüljenek.

 

A program moduljai:

·         Egymás mellett élő generációk és jellemzőik

·         Kommunikáció és a generációk

·         A konfliktus és a generációk

·         Personal branding generációs megközelítéssel

 

A tanúsítvány kiállításának feltétele: a képzésen való 90%-os részvétel, valamint a munkaportfólió elkészítése.

A jelentkezés feltételei:egyetemi és/vagy főiskolai diploma; bármely szakos pedagógus, kollégiumi nevelő, szabadidő-szervező.

Célcsoport: 
pedagógusok
Szervező: 
Református Pedagógiai Intézet
Kapcsolattartó: 
Regisztrációs díj: 
30 000 Ft / fő
A református köznevelési intézmények pedagógusainak kedvezményesen 27.000 Ft. Részvételi díjon felüli egyéb költségek: utazási-, étkezési- és szállásköltség.
Kedvezményes regisztrációs díj: 
27 000Ft / fő