A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

A Magyarországi Református Egyház köznevelési törvénye alapján a Református Pedagógiai Intézet koordinálja és összeállítja az országos, éves versenynaptárat.

Aktuális verenykiírásaink itt, a versenyeredmények itt letölthetők.

Versenybejelentés: Görög Tímea pedagógiai szakértőnél

 

 

Meghívó a "Tehetségek Magyarországa" projekt nyitórendezvényére

A rendezvény időpontja: 2016. november 12. (10.00-16.00), Helyszín: Akvárium Klub (1051 Budapest, Erzsébet tér 12.)

Az egész napos rendezvény két részből áll:

I. Szakmai konferencia (10.00-12.00), melynek célja, hogy a köznevelésben érintett szakemberek, a felügyeleti szervek valamint a szakmai együttműködő szervezetek megismerjék a projekt célkitűzését és tevékenységeit, továbbá, hogy információt kapjanak a közelgő időszak együttműködési lehetőségeiről.

II. Népszerűsító blokk (10.00-16.00)
A konferenciával párhuzamosan futó, népszerűsítő programcsoport elsősorban a tanulókat célozza. Az interaktív standokon élményszerű, a Gardner-féle képességterületekhez kapcsolódó fejlesztést támogató eszközöket ismerhetnek meg a résztvevők, a színpadon pedig rövid pódiumbeszélgetések követik egymást kapcsolódva a tehetségterületekhez.

A rendezvény részletes programja itt található

Szeretettel várjuk  általános iskolában, középiskolában, szakszolgálati intézményben, Pedagógiai Oktatási Központban dolgozó pedagógusokat, partnerintézmények, szervezetek, felsőoktatási intézmények képviselőit, továbbá tehetségfejlesztő szakembereket, iskolapszichológusokat, szakértőket, szaktanácsadókat, és mindenkit, akit a tehetségfejlesztés érdekel.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A résztvevőknek a szervezők szendvicsebédet biztosítanak.

Jelentkezési limit: 250 fő - a jelentkezési űrlap ezután nem lesz elérhető ezen a felületen - köszönjük megértésüket.

Amennyiben további kérdése lenne, keresse a szervezőket a kp-kommunikacio@unp.hu címen. 

 

Az Oktatási Hivatal tájékoztatója a TehetségKapu portál indulásával kapcsolatban

Az Oktatási Hivatal a széles alapokon nyugvó, több szinten működő tehetséggondozás érdekében létrehozta az egységes, nemzeti, komplex tehetségazonosítási rendszer működtetésének és továbbfejlesztésének támogatását szolgáló TehetségKapu információs rendszert, amelynek hosszú távú célja a tehetségügy eddigi szerteágazó kezdeményezéseinek és fejlesztéseinek összefogása. A rendszer rövid távú célja a tehetségek megismerésének támogatása, a hatékony tehetséggondozó módszerek megismertetése, terjesztése, valamint segítségnyújtás a tehetségek számára legmegfelelőbb program, mentor megtalálásához.

Az információs rendszer a www.tehetsegkapu.hu oldalon érhető el.

Az Oktatási Hivaal tájékoztató levele INNEN letölthető.