A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

KORONAVÍRUS INFORMÁCIÓ:

27/2021 (I. 29.) Korm. rendelet alapján a pedagógus-továbbképzés az alapítási engedély módosítása nélkül is megszervezhető személyes jelenlétet nem igénylő (online) formában, ha a képzés jellege alapján így is teljesíthetőek az előírt követelmények. 

A 2021. április 19-én hatályba lépő 177/2021. (IV.15.) Kormányrendelet alapján (visszavonásig) a pedagógus-továbbképzések jelenléti, valamint online kontakt formában egyaránt megtarthatók. 

 

A Református Pedagógiai Intézetben feltérképeztük, hogy szakértőink bevonásával milyen területeken tudunk magas szakmai színvonalú, aktuális képzéseket kínálni intézményeink számára.

A református köznevelési törvényben meghatározott kötelezettségünk alapján összeállítottuk ajánlott pedagógus továbbképzési kínálatunkat, melyet szeretettel ajánlunk a vezetők figyelmébe. Kínálatunk folyamatosan frissül, bővül, az intézmények igényei alapján, így várjuk a képzési igényeket az intézmények, fenntartók részéről. 

Jelenleg aktuális képzéseinket a Rövid képzéseink és az Akkreditált képzéseink menüpontok alatt találják meg. 

Nyilvános képzéseinket, rendezvényeinket a Rendezvénynaptárban találják meg. Jelentkezni is ezen a felületen tudnak.

Az intézményi továbbképzési programhoz és beiskolázási terv elkészítéséhez iratmintákat az oldal alján található csatolmányok között találnak. 

További kérdéseikkel forduljanak bizalommal munkatársainkhoz: 

Akkreditált képzésekkel kapcsolatban:  Bajnokné Vincze Orsolya pedagógiai előadóhoz,

Nem akkreditált (rövid) képzésekkel kapcsolatban: Takács Anna oktatásszervezőhöz.