A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

 

Tájékoztató segédlet az intézményi önértékelésről 

2016. december 9-én jóváhagyásra kerültek és 2017. január 1-től életbe léptek az Önértékelési kézikönyvek legújabb változatai.

A református fenntartású intézmények munkájának megkönnyítése érdekében az általános iskolák számára kiadott kézikönyv legutóbbi, 3. kiadását az előző kiadással az RPI munkatársai összevették és a változásokról egy jegyzéket készítettek, melyet az önértékelést végző kollégáknak ajánlunk. A kiemelésekkel és jegyzetekkel ellátott 2017. január 1-től hatályos kézikönyv INNEN letölthető. A pdf fájlban az újonnan bekerült szövegrészek sárga színnel vannak kiemelve. Az előző változathoz képest törlésre került részek megjegyzésben (szövegbuborékban) szerepelnek. (A szövegbuborékokra kattintva a teljes szöveg láthatóvá válik.)

A leglényegesebb változásokat pár oldalban össze is foglaltuk, de ezek átolvasása nem pótolja a Kézikönyv teljes szövegének megismerését.

Az Önértékelési kérdőívekbe plusz kérdésekként ajánlott, speciálisan a református iskolákra megfogalmazott kérdések INNEN letölthetők.

Ha az intézményi önértékelés feladataival kapcsolatban kérdésük merülne fel, kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre.

Folyamatban van a gimnáziumi kézikönyv elemzése is, amellyel hamarosan jelentkezünk.

         

 

RPI segédanyagok a kötelező óraszámokról - különös tekintettel a hittan és egyházi ének óraszámokra:

Igazgatói levél

1. melléklet: Elemzés

2. melléklet: Segédanyag

A legfontosabb munkajogi tudnivalókról ld. az alábbi összefoglalókat!