A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

2020. évi pedagógus minősítés

2019. február 28-án megjelent a 2020. évre vonatkozó pedagógus-minősítési keretszámát és a minősítési tervbe való felvétel különös feltételeit meghatározó miniszteri közlemény.

Ebben – mint az különböző szakmai fórumokon előre jeleztük – megjelent a miniszterrel pedagógiai-szakmai szolgáltatás ellátására köznevelési szerződést kötött egyházi jogi személy által fenntartott köznevelési intézményben végzett szaktanácsadói tevékenységek hiányterületeinek listája is.

Az egyházi jogi személy által fenntartott köznevelési intézményben végzett szaktanácsadói tevékenységre irányuló Mesterpedagógus fokozat elérését célzó minősítési eljárás azonosítója: 2020E.

A továbbképzés eredményes elvégzése után a résztvevőknek Mesterpedagógus fokozatot célzó minősítési eljárásban kell részt vennie. A sikeres Mesterpedagógus fokozatot célzó minősítési eljárást követően 2021. január 1. napjától a pedagógus Mesterpedagógus fokozatba léphet. A Mesterpedagógus fokozat elérése és a Szaktanácsadói névjegyzékre való jelentkezés után a 2021. évtől szaktanácsadói és pedagógiai-szakmai szolgáltatási feladatok ellátásával bízza meg az érintett egyházi szakmai szolgáltató intézmény.

Az eljárásról szóló részletes igazgatói tájékoztató ITT LETÖLTHETŐ.