A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Újra holland-magyar Értékorientált vezetés továbbképzés!

Az MRE Zsinata 2019. november 21-ei ülésén döntött a köznevelési törvény módosításáról, amely érinti a protestáns vezetőképzés intézményét is. A köznevelési törvény változását a  ZS.-46/2019.11.20. sz. zsinati határozattal elfogadott 2019. évi VIII. törvény iktatta be. A módosított törvény 58.§ (1) alapján az intézményvezetői megbízás feltételévé vált egyebek mellett  a pedagógus szakvizsga keretében protestáns köznevelési vezetőképzésben szerzett szakképzettség. A törvény Végrehajtási utasítása 12.§ (2) alapján protestáns köznevelési vezetőképzésben szerzett szakképzettségként elfogadható többek között, ha a vezető a 2011. évi CCIV. törvény a nemzeti felsőoktatásról (Nftv.-ben) meghatározott keretek között közoktatási (köznevelési) vezetőképzésben pedagógus szakvizsgát szerzett, valamint elvégezte a Református Pedagógiai Intézet „Értékorientált vezetés” című, 30 órás akkreditált pedagógus továbbképzését és tanúsítványt szerez.

Fentiek alapján a Református Pedagógiai Intézet és a Driestar Christian University (Hollandia) 2020 tavaszán is megszervezi a fenti feltételeknek megfelelő Értékorientált vezetés / Value Driven Leadership című 30 órás akkreditált pedagógus-továbbképzést.

A négy napos képzés nemzetközi tanúsítvánnyal zárul, plenáris előadásokból és interaktív műhelymunkákból áll. A képzés nyelve magyar (a holland nyelvű előadások szinkrontolmácsolásával).

A képzés időpontja: 2020. március 17-20-ig (kedd-péntek).

A képzés helye: Budapest 

A képzés előadói holland és magyar egyetemi oktatók, üzleti és oktatási szakemberek, a keresztyén nevelés ismert és elismert szereplői.

A képzést elvégző hallgatók a Driestar University és a Református Pedagógiai Intézet által kiállított angol és magyar nyelvű tanúsítványt kapnak, mely a 277/1997. Kormányrendelet értelmében a pedagógusok 7 évenként kötelező 120 órás továbbképzésébe 30 óraként beszámítható.

(A képzés alapítási engedélyének száma: 9/307/2018).

A képzés az első 18, református köznevelési intézmény által delegált jelentkezőnek ingyenes! Egy intézményből legfeljebb két fő jelentkezését tudjuk elfogadni.

A jelentkezőknek a képzés helyszínén meleg ebédet biztosítunk. A díjmentes részvételi lehetőség nem tartalmazza a szállás költségét, elhelyezésükről a résztvevők maguk gondoskodnak!

A képzésre jelentkezni az RPI képzésszervező felületén lehet EZEN A LINKEN.

Jelentkezési határidő: 2020. február 28. (péntek)

A képzésszervező felületen az első belépésnél regisztráció szükséges. Regisztrációval és jelentkezéssel kapcsolatban keressék bizalommal Bajnokné Vincze Orsolya képzésszervezőt!

A KÉPZÉS RÉSZLETES TEMTIKÁJA ÉS TÁJÉKOZTATÓJA INNEÍN LETÖLTHETŐ!