A rendezvényekre on-line jelentkezhet. BelépésRegisztrációElfelejtett jelszó

Értékorientált vezetés nemzetközi kurzus

A Magyarországi Református Egyház Zsinata 2018 novemberében elfogadta a köznevelési stratégia jövőképelemeit. Ebben kiemelt jelentősége van a keresztyén intézményvezetés lelki és szakmai megerősítésének. Az elfogadott jövőképelemek alapján a jövőben 

  • Hitükben elkötelezett, szakmailag felkészült, hiteles vezetők irányítják intézményeinket.
  • A református köznevelési intézmény vezetője – jogszabályi ütemezésnek megfelelően – keresztyén köznevelési intézményvezetői szakvizsgával rendelkező pedagógus.
  • Az intézményvezetők továbbképzése, belföldi és külföldi keresztyén szakmai tapasztalatcsere lehetősége országos szinten szervezett.
  • Az intézmények évi rendszerességgel vesznek igénybe a képzési kínálatból református keresztyén értékrendet közvetítő, hitéletet támogató képzéseket, illetve szaktanácsadói segítséget.

(Részlet a Magyarországi Református Egyház Zsinata által elfogadott stratégiai fejlesztési területek jövőképelemeiből)

A fentiekből következő elkötelezettségéből és feladatából fakadóan Intézetünk akkreditáltatta az Értékorientált vezetés című nemzetközi kurzusát, melynek első, tanúsítványt adó alkalma 2019. április 11-12-én és május 16-17-én lesz Budapesten. A  kurzust a hollandiai Driestar Universityvel együtt szervezzük, évente egyszer, így 2019-ben több lehetőség már biztosan nem lesz a képzés elvégzésére. A 30 órás továbbképzésről az RPI és a Driestar Univerisity egyaránt igazolást állít ki, amely terveink szerint a jövőben megindítandó szakvizsgás képzésbe teljes egészében beszámítható lesz.  További részleteket Intézetünk honlapján találnak - szeretettel várjuk az elkötelezett és érdeklődő vezetőket képzésünkön!